Despre

Iuliana MIC

fondator COGNIA

Pentru că am fost întotdeauna atrasă de acele povești/evenimente care conturează vieți, dau însemnătate și în același timp evidențiază modalități în care ne raportăm la noi înșine și la ceilalți, am ales să studiez psihologia. Am avut întotdeauna o orientare intrinsecă în a oferi ajutor celorlalți, în a reda speranță, a încuraja și a oferi încredere. Văd domeniul psihologiei ca fiind acea oportunitate unică de a-ți explora povestea de viață într-o înțelegere mai bună a propriilor tipare, relații și experiențe care în mod puternic influențează modul tău de a fi.

Având dorința de a dezvolta continuu ideile în care cred, de a acționa cu dedicare, profesionalism și bazat pe validări / dovezi științifice, am pus bazele Cognia a cărei misiune este aceea de a furniza întotdeauna servicii psihologice la cele mai înalte standarde de profesionalism.

Abordarea Cognia se bazează în prim plan pe principiile terapiei cognitiv-comportamentale care pornesc de la faptul că răspunsurile noastre emoționale și comportamentale la anumite evenimente sau situații nu sunt cauzate direct de acestea ci de percepțiile și interpretările individuale făcute asupra acestor situații sau evenimente.

Bazele teoretice proprii sunt dobândite în urma formării continue, având ca bază parcurgerea cursurilor de psihologie din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca – Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Psihologie nivel licență și Tehnici Psihologice pentru Controlul Comportamentului și Dezvoltarea Potențialului Uman (Departamentul de Psihologie Clinică și Psihoterapie) nivel masterat, certificare în domeniul coachingului cognitiv-comportamental acordată de IACBC (International Association of Cognitive and Behavioral Coaching), membru al Colegiului Psihologilor din România, membru al Asociației de Psihologie Industrială și Organizațională (APIO), iar aprofundarea continuă a cunoștințelor de specialitate vor fi întotdeauna principalul meu focus.

Mă simt onorată să colaborăm, să aduc prin intermediul serviciilor Cognia un aport semnificativ în atingerea potențialului maxim al clienților noștri.

Lăsați-ne un mesaj!